Statistici promotii.net
  • Linkuri active: 358
  • Adăugate astăzi: 0
  • Total articole: 1
  • Total categorii: 15
  • Subcategorii: 172
Adaugă site-ul tău gratuit în directorul de promoţii!
Pentru o indexare rapidă şi trafic sporit
rss

Promoţii de la Magazin online SPORT & FITNESS

Titlu:
Website:
Page rank:
2
Descriere:
Dealer autorizat al marcilor HAMMER si FINNLO echipamente home-fitness, importator si distribuitor de echipamente pentru practicarea artelor martiale, distribuitor dotari si accesorii pentru sali si terenuri de sport, mingi, echipamente pentru toate disciplinele sportive.Clienţii noştri sunt instituţiile de învăţământ, cluburi si asociatii sportive, unitati militare, hoteluri , sali de fitness etc. Ne adresam de asemenea şi clientilor finali precum şi firmelor care vor să distribuie produsele noastre.
Categorie:
Proprietar:
Bagareanu Cristina Daniela
Data adăugării:
July 28, 2009 10:53:26 AM
Din aceeaşi categorie
Echipamente ciclism
http://www.echipamentsportiv.eu/echipament-ciclism.htm
Echipamente sportive pentru ciclism, tricouri personalizate ciclist si accesoriile aferente. Oferta de preturi disponibila si completa. Personalizari pentru echipament ciclism, materiale de cea mai buna calitate - tricourile si imbracamaintea pentru ciclisti este realizata din materiale speciale pentru acest sport. Livrare rapida oriunde in Romania.
Citeste mai multe
PR: 1
 
Materiale sportive si accesorii
http://www.materiale-sportive.net
Materiale sportive si accesorii sportive pentru profesori de sport, antrenori, sportivi, sali de antrenamente, cadre didactice si pasionati din lumea sportului. Oferim o gama completa de materiale sportive si accesorii, incepand de la greutati, haltere, gantere, mingi medicinale si pana la dotari complete pentru sali de forta si sali de gimnastica, statii multifunctionale, aparate abdomene si echipamente sportive de performanta.
Citeste mai multe
PR: 1
 
FINNLO Fitness Systems
http://www.finnlo.com.ro
Un website este dedicat prezentării online a produselor marca FINNLO şi se adresează celor mai exigente standarde în domeniul echipamentelor sportive de calitate - fitness, culturism şi antrenament de întreţinere fizică.
Citeste mai multe
PR: 0