Statistici promotii.net
  • Linkuri active: 358
  • Adăugate astăzi: 0
  • Total articole: 1
  • Total categorii: 15
  • Subcategorii: 172
Adaugă site-ul tău gratuit în directorul de promoţii!
Pentru o indexare rapidă şi trafic sporit
rss

Promoţii de la Proiectul Media Bus

Titlu:
Website:
Page rank:
N/A
Descriere:
Va informam ca, in prezent functioneaza o promotie atractiva pentru produsele de publicitate, utilizand ecranele LCD din interiorul autobuzelor Mercedes RATB.Proiectul Media Bus a devenit operational in Bucuresti incepand cu luna aprilie 2010,si in alte 10 mari orase din tara. Prin acest proiect, ne alaturam celorlalte capitale europene, unde vectorul media utilizat in interiorul mijloacelor de transport in comun si-a demonstrat impactul major asupra unui publiccaptiv, numeros si in mare parte constant.Va stam la dispozitie cu discutarea diferitelor detalii tehnice si a celor referitoare latarife, discounturi si a altor diferite aspecte.Detalii:http://ratb-media-bus.blogspot.com/Marian RadulescuPartner Sales Express Media BusE Mail: mediabus.bus@gmail.com; marian_emanuel_888@yahoo.comTel: 0732136760 si 0746672515
Categorie:
Proprietar:
Marian Radulescu
Data adăugării:
November 25, 2010 08:59:05 AM
Din aceeaşi categorie
TrustMedia - creare website și promovare pe domenii premium
http://www.trustmedia.ro
Agenția de publicitate și web development TrustMedia oferă soluții complete de marketing online pe domenii premium, alături de cele mai noi și eficiente tehnici de optimizare și promovare pentru o vizibilitate crescută în mediul online, plus mentenanță pentru orice nevoie, de la website la interacțiunea socială online li administrarea paginilor de Facebook. Avem o echipă de specialiști dedicați și proactivi, experți pe toate nișele promovării online, în social media (Facebook, Instagram), SEO pentru Google și dezvoltare de aplicații web moderne.
Citeste mai multe
N/A
 
SEO.com.ro - servicii profesioniste de optimizare SEO Google
https://seo.com.ro
SEO.com.ro oferă o gamă completă de servicii de promovare, marketing digital și optimizare SEO pentru ca website-ul sau magazinul dvs. online să obțină poziționări cât mai bune în Google pentru rezultatele în căutările specifice și să crească rata de conversie.

Echipa noastră de experți în SEO și optimizare de produs, specifică comerțului online, vă stă la dispoziție cu unelte de ultimă oră, dezvoltate in-house chiar de noi,  și metode unice, extrem de eficiente, de optimizare și creștere a traficului.
Citeste mai multe
N/A